Activiteiten

Op deze pagina komen alle activiteiten te staan die door Belangengroep MEN georganiseerd worden in 2024. De activiteiten die als eerst op de planning staan worden ook weergegeven op de activiteitenkalender op de voorpagina. 

Wanneer je je opgeeft voor een activiteit, mail dan naar het mailadres dat bij de activiteit staat. Zet als onderwerp de activiteit waarvoor je aanmeldt. Graag bij iedere aanmelding per persoon “Naam”,  “Leeftijd”  en “Dieetwensen” vermelden zodat de juiste activiteiten per leeftijdsgroep kunnen worden voorzien. 

Jongerendag

 

Lights out and away we go, zet jij de snelste ronde tijd neer?

Op zaterdag 25 mei staat de jongerendag gepland, dit jaar gaan we karten. In twee verschillende heats en op twee verschillende banen zullen we het tegen elkaar opnemen. Mocht dat nog niet genoeg adrenaline zijn, dan zullen we het daarna in twee teams tegen elkaar opnemen in de escape room, welk team ontsnapt als eerste…

Waar: Raceplant delft
Wanneer: 25 mei vanaf de middag – precieze tijd volgt
Wat: Karten, escape room en gezamenlijke BBQ.

Zien we jou/jullie op 25 mei?

Meld je aan per mail bij: eva.noordzij@belangengroepmen.nl 

De jongerendag is er voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar met M.E.N. of opgroeien in een gezin met M.E.N. Mocht je nog geen 15 jaar zijn en wel mee willen, goed nieuws. Voor de jongeren tussen de 11 en 14 jaar wordt een apart (kart) programma geregeld. Ook dan kan je je opgeven via de mail bij Eva.

Informatiebijeenkomst Medullaire Schildklierkanker

 

Op zaterdag 15 juni vindt de informatiebijeenkomst Medullaire Schildklierkanker plaats in Utrecht.

klik op de afbeelding om hem te vergroten.

Landelijke contactdag in Walibi


Op zaterdag 14 september organiseren we de landelijke contactdag. De contactdag zal plaatsvinden in attractiepark Walibi.

Meer informatie volgt later.

Opgeven kan bij eva, door een mail te sturen naar: eva.noordzij@belangengroepmen.nl 

Regionale contactdag


Op zaterdag 14 december organiseren we een regionale contactdag. De regionale contactdag zal plaatsvinden in het Gemaal in Medemblik. Meer informatie volgt later.

Belangengroep MEN (Multiple Endocriene Neoplasie)

behartigt de belangen van mensen met het MEN1-, MEN2A- en MEN2B-syndroom en de direct betrokkenen.

secretariaat@belangengroepmen.nl