Activiteiten

Op deze pagina staan alle activiteiten die door Belangengroep MEN georganiseerd worden in 2022. De activiteiten die als eerst op de planning staan worden ook weergegeven op de activiteitenkalender op de voorpagina. 

Wanneer je je opgeeft voor een activiteit, mail dan naar secretariaat@belangengroepmen.nl en zet als onderwerp de activiteit waarvoor je aanmeldt. Graag bij iedere aanmelding per persoon “Naam” en “Leeftijd” vermelden zodat de juiste activiteiten per leeftijdsgroep kunnen worden voorzien.

 

 

 

 

 

Jongerendag in de Winter Efteling

Op 5 november wordt er een jongerenactiviteit georganiseerd in de Winter Efteling. De activiteit is bedoeld om jongeren met M.E.N. en broers en zussen met elkaar in contact te brengen. Ben je tussen de 15 en 30 jaar en lijkt het je leuk om mee te gaan? Geef je op door een mail te sturen naar eva.noordzij@belangengroepmen.nl met je naam en leeftijd. Opgeven kan tot en met 8 oktober.

M.E.N dag in Toverland

Op zaterdag 26 november wordt de laatste activiteit van het jaar georganiseerd. Op deze dag wordt de M.E.N dag gehouden in Toverland in Sevenum. Opgeven kan door een mail te sturen naar eva.noordzij@belangengroepmen.nl. Graag in de mail per persoon de naam en leeftijd doorgeven. Opgeven kan tot en met 15 oktober.

Belangengroep MEN (Multiple Endocriene Neoplasie)

behartigt de belangen van mensen met het MEN1-, MEN2A- en MEN2B-syndroom en de direct betrokkenen.

088-0029725

info@belangengroepmen.nl

Postbus 8152 - 3503 RD Utrecht