Activiteiten

Op deze pagina komen alle activiteiten te staan die door Belangengroep MEN georganiseerd worden in 2023. De activiteiten die als eerst op de planning staan worden ook weergegeven op de activiteitenkalender op de voorpagina. 

Wanneer je je opgeeft voor een activiteit, mail dan naar het mailadres dat bij de activiteit staat. Zet als onderwerp de activiteit waarvoor je aanmeldt. Graag bij iedere aanmelding per persoon “Naam”,  “Leeftijd”  en “Dieetwensen” vermelden zodat de juiste activiteiten per leeftijdsgroep kunnen worden voorzien. 

Pubquiz

Op zaterdag 11 maart wordt er om 16 uur een pubquiz georganiseerd. Vorige keer was het een groot succes, daarom lijkt het ons leuk er dit jaar ook een te organiseren. Verdere informatie volgt nog, maar zet hem vast in je agenda.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar penningmeester@belangengroepmen.nl

ALV

Op zaterdag 18 maart vindt de algemene ledenvergadering plaats in het waterliniemuseum in Bunnik.

10:00 – ontvangst van het bestuur
10:30 – begin ALV
12:00 – gezamenlijke lunch
13:00 – rondleiding over het fort aan de vecht
14:30 – bezoek aan het waterliniemuseum
15:30 – afsluiten met een borrel
16:30 – einde van de dag

Je kan je opgeven door een mail te sturen naar: secretariaat@belangengroepen.nl met daarin het aantal personen waarmee je komt.

Jongerendag

Op 20 mei is de volgende jongerendag. Deze dag wordt georganiseerd voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar met M.E.N. of opgroeien in een gezin met M.E.N. Momenteel zijn we bezig met het organiseren van een leuke activiteit in Zoetermeer (waarschijnlijk).

Je kan je aanmelden via eva.noordzij@belangengroepmen.nl

Landelijke contactdag

 

In het najaar (omstreeks eind september) vindt de landelijke contactdag plaats. Hiervoor zijn we in gesprek met artsen en een nieuwe veelbelovende locatie. Verdere informatie volgt hierover snel.

Regionale contactdag

 

Op 9 december is er een regionale contactdag in het noorden van het land. Verdere informatie volgt nog. Deze datum is nog onder voorbehoud.

Belangengroep MEN (Multiple Endocriene Neoplasie)

behartigt de belangen van mensen met het MEN1-, MEN2A- en MEN2B-syndroom en de direct betrokkenen.

088-0029725

info@belangengroepmen.nl

Postbus 8152 - 3503 RD Utrecht